Rólunk

A Bólyi Csemete Vendégház a 79 ha-on működő csemetekert területén található. A kert Bóly város határában gazdálkodik. A terület központjában épült fel az impozáns vendégház, valamint a hozzá tartozó Csemete Lovasiskola istállója és lovas pályái. A vendégház 2012 szeptemberében készült el, és kezdte meg működését. A szálláshely kényelmes, igényes belső kialakítása, valamint magas színvonalú szolgáltatásai a pihenni vágyók minden igényét kielégíti, kiegészítve a vidéki nyugalom és a természet közelségével.

Házunk 7 db 2 ágyas tágas, világos szobával rendelkezik. A szobák ablakai a lovak karámjaira engednek kilátást, így valóban a természet közvetlen közelében érezheti magát a kikapcsolódni vágyó. Szobáink televízióval, klímával, zuhanyzós fürdőszobákkal felszereltek.

A reggeliről, vacsoráról 40 fős éttermünk gondosodik. Konyhánk hagyományos, hazai ízvilágában mindenki megtalálhatja a kedvére való ételt. A szállóvendégek étkeztetése mellett vendégházunk családi rendezvények, céges partyk lebonyolítását is vállalja. A Csemete Vendégház középpontba helyezte a gyermekeket. A létesítmény teljes mértékben gyermekbarát. Játszószoba, gyermekágy, etetőszék, fürdetőkád áll picurka vendégeink rendelkezésére

Wellnesz részlegünkben medencével, infra szaunával és szoláriummal várjuk a pihenni vágyókat. (Medencénk jelenleg felújítás alatt áll.)

Várjuk szeretettel Vendégeinket!

Marosi család